Portofoliu

VAMA22.RO

Vama22.ro este un website de prezentare pentru o cazare inedită și intimă din stațiunea Vama Veche, proaspăt inaugurată în mai 2022, la o distanță de 200 m de plajă, care se bucură deja de clienți impresionați de acest proiect aparte.

Pe site utilizatorii pot completa cererea de disponibilitate pentru camerele unității în cauză, pot afla toate informațiile necesare despre camere, pot vizualiza pozele de la cazare și pot suna rapid, chiar de pe telefon sau trimite mesaj pe whatsapp, fiind în permanență la un click distanță de gazdă.

Viatafaraviolenta.ro

Viatafaraviolenta.ro este un website de prezentare pentru Asociația Viața fără Violență.

Proiectul „Viaţa fără Violenţă” avea ca obiectiv elaborarea şi adoptarea unei strategii de prevenire şi combatere a violenţei în şcoli la nivel naţional. 

Website-ul dispune de o arhivă generoasă de evenimente ale asociației, formulare pentru implicare directă în acest proiect, zona de contact, galerii de imagini și video, dar și un manual de educație juridică pentru elevi, în format pdf cu posibilitatea descărcării acestuia.

MihaelaOlaruBlog.ro

MihaelaOlaruBlog.ro este un blog al dnei. av. Mihaela Olaru, care cuprinde o arhivă de articole ale dnei. și ale invitaților dumneaei. De asemenea, blogul asigură și o întreagă arhivă de emisiuni ale doamnei Mihaela Olaru, printre care enumerăm: 6TV, Juridice.ro, A7TV, Trinitas TV, TVR. 

Există și zone de news alert, promo alert, de integrare arhive de pe canalele specifice de youtube, galerie foto, video ș.a.

SECU LEGAL.RO & AndreeaSecu.ro

Secu Legal este un website de prezentare pentru o firmă de avocați români, specializată în domeniul dreptului imobiliar. Serviciile juridice pe care le oferă clienților vizează, în principal, tranzacții imobiliare în sens larg (inclusiv analize juridice premergătoare), dezvoltări imobiliare (inclusiv antreprize în construcții), litigii și consultanță în materie de urbanism și autorizare,  finanțări de proiecte imobiliare, închirieri, concesiuni, exproprieri, revendicări de imobile, acțiuni în materie de carte funciară, ș.a.

Utilizatorii pot folosi formularul de contact existent pe site pentru a solicita opinii cu privire la diverse probleme în funcție de categoria din care fac parte. Această funcționalitate permite firmei de avocatură să aibă un filtru preliminar pentru a rputea ăspunde eficient și punctual celor care au nevoie de îndrumare.

TOP-BLAT.RO

Top-blat.ro este un website de prezentare pentru iubitorii de blaturi premium quartz. Blaturile au sunt destinate băilor, bucătăriilor, spațiilor comerciale și nu numai. Suprafețele din quartz compozit premium au proprietăți igienice, calitative și sunt ușor de întreținut. Echipa TOP BLAT se va asigura că vei primi blatul pe care casa ta îl merită.

Utilizatorii se pot familiariza cu prețurile blaturilor, pot lua legătura cu un consultant TOP-BLAT și își pot programa o întâlnire în baza unei programări.

BLATURIDEBUCĂTĂRII.RO

BLATURIDEBUCĂTĂRII.RO este un website de prezentare pentru o firmă din București care se ocupă cu realizarea de blaturi premium de bucătării și băi din quartz compozit.

Utilizatorii pot descoperi paleta de culori din oferta disponibilă pe site, pot vizualiza portofoliul firmei și pot afla mai multe informații de contact. De asemenea, un calculator magic este disponibil în pagina fiecărui blat, funcționalitate ideală pentru a afla costul estimativ al unui blat din quartz compozit, în funcție de niște parametri prestabiliți.

HEXADENT.RO

Hexadent.ro este un website de prezentare cu blog integrat al unui cabinet stomatologic cu sediul în Iași, ce oferă servicii stomatologice eficiente bazate pe un plan de tratament optim, având ca scop rezultate de lungă durată. 

Utilizatorii pot descoperi mai multe informații despre serviciile oferite, articole interesante despre diverse probleme cu privire la îngrijirea dentară și nu numai. De asemenea, utilizatorii pot apela rapid la cabinet, de pe telefon, își pot face o programare online completând formularul de programări disponibil pe website. Website-ul este unul bilingv, în română și în engleză, pentru a facilita accesul strâinilor din Iași la servicii stomatologice de top.

UNDERDOGSTATION.TV

Underdogstation.tv este o platformă online de livestreaming (televiziunea muzicii indie în România) pentru iubitorii de muzică indie din RO.

Website-ul este unul inedit, oferind artiștilor vizibilitate și o comunitate frumoasă în plină creștere și descoperire. Utilizatorii primesc constant conținut calitativ, audio, video și informații de ultimă oră despre ultimele evenimente la care pot participa pentru a-și întâlnii artiștii preferați, interviuri cu artiști în vogă, diverse experiențe cu iz de filosofie și nu numai.

Burotechnik.ro

Burotechnik.ro este un website de prezentare pentru un business cu potențial în zona de printing, consumabile, service, piese de schimb, echipamente și soluții software pentru birou.

În acest website sunt prezentate sunt o formă atractivă toate serviciile pe care Burotechnik le oferă.

De asemenea, este prezent și un catalog online generos, de peste 2000 de produse tip consumabile pentru imprimantă, cu posibilitatea de comanda directă prin whatsapp pentru produsul de care un user ar avea nevoie.

OFFICEJOY.o

OFFICEJOY este un site de prezentare tip catalog pentru produse de birotică, papetărie și multe altele.

Website-ul este unul clasic, oferind posibilitate userilor să filtreze produsele după anumite criterii. De asemenea, userii pot adauga produse în coș sau la favorite și pot ulterior trimite comanda pentru a putea fi personalizată direct prin whatsapp, din pagina de produs sau din coș.

Prezicatoareamara.ro

PrezicătoareaMara.ro este un website de prezentare pentru o prezicătoare, clarvăzătoare și tămăduitoare. Utilizatorii pot descoperi mai multe informații despre serviciile oferite și puterile acesteia, pot apela rapid la dumneaei, de pe telefonul disponibil pe site. Website-ul este unul bilingv, în română și în engleză, pentru a facilita accesul strâinilor la servicii Prezicătoarei Mara.