Serviciile noastre

Servicii Standard  Servicii Extra

Servicii Standard  & Extra

Dezvoltare Website

Ne-am indragostit iremediabil de platforma WordPress si de toate avantajele cu care aceasta vine la pachet. Realizam website-uri in timp util, eficient si cu multa daruire, pentru orice nevoie legata de stadiul business-ului dumneavoastra.

Web Design

Oferim clientilor posibilitatea de a avea website-ul construit si personalizat de la zero, cu pasiune si entuziasm, optimizat pentru nevoile sale. Incurajam designul modern, fluid si aerisit, adaptat la orice dispozitiv, laptop, tableta si telefon.

Programare

Exista un moment in care proiectele de web design in WordPress depind de personalizarea codului, pentru a putea fi transpuse in spatiul virtual. In acest sens, gasim solutii web eficiente, intampinand cu usurinta provocarile clientilor nostri.

Mentenanta

Situatia unui website presupune o relatie deschisa cu departamentul de IT, stabilitate si update-uri frecvente. Ne plac colaborarile pe termen lung, de aceea oferim ingrijire tehnologica website-ului dumneavoastra prin serviciul de mentenanta.

Solutii Web

Gasim solutii eficiente pentru salturile business-ului dumneavoastra. Fie ca este vorba de un upgrade de webdesign, fie ca doriti sa clonati site-ul intr-o limba straina sau sa adaugati functionalitati, provocarile sunt un mic dejun pt noi.

Social Media

Afacerea dumneavoastra are nevoie de promovare si pe retelele de socializare. Oferim clientilor un pachet de Branding pentru Social Media, ce consta in realizarea personalizata de postari, bannere si story pentru social media.

Ne ingrijim de website-ul dumneavoastra

apelati la o echipa de profesionisti pentru a va dezvolta visul in mediul online

website templates

Website Templates

Cateva idei de website-uri de prezentare

* imaginile sunt cu titlu de inspiratie pentru cei in cautare de templates pentru website

Contacteaza echipa click pe nr. de telefon pt apelare rapida