FAQ

Cativa pasi alaturi de noi

* ce presupune colaborarea cu noi

** prin schema de mai jos speram sa creionam o imagine de ansamblu cu privire la parcursul etapelor esentiale

Primul pas
Consultatie gratuita
Ne cunoastem mai bine, descoperim care este povestea dumneavoastra, care sunt nevoile referitoare la website si in ce fel va putem ajuta. Stabilim obiectivele esentiale.
Primul pas
Pasul 2
Achizitionare website
Daca nu aveti deja un website, putem parcurge aceasta etapa impreuna. Va incurajam sa va alegeti denumirea site-ului dumneavoastra, sa putem afla disponibilitatea domeniului. Apoi achizitionam domeniul si gazduirea pentru acesta, iar in secunda 2 dam drumul la treaba.
Pasul 2
Pasul 3
Draft preliminar
Daca lucrurile au decurs bine inca de la prima intalnire, in aceasta faza urmeaza sa venim cu un draft pentru website-ul dumneavoastra. Daca va place si ne dati OK-ul, noi ne apucam de lucru imediat.
Draftul il putem realiza pe domeniul dumneavoastra ales/existent (preferabil).
Aceasta etapa este optionala.
Pasul 3
Pasul 4
WebSite Under Construction
O perioada (vreme de 2-7 saptamani, depinde de proiect) vom fi foarte activi ca website-ul dumneavoastra sa arate la final foarte bine, sa-si atinga obiectivele si sa va satisfaca nevoile in business. Ulterior vom face ajustarile necesare la cererea dumneavoastra, cu mare drag.
Pasul 4
Pasul 5
Website-ul tau este gata
Probabil deja aveti o relatie buna cu noi. Cel mai probabil veti dori sa colaboram in continuare si o vom face cu mare placere, intrucat asiguram mentenanta serviciilor oferite, consiliere si pachete speciale de social media. Ori de cate ori veti dori sa faceti modificari pe site-ul dumneavoastra, vom fi aici sa va ajutam. De asemenea, ustensilele folosite pentru dezvoltarea proiectului dumneavoastra au nevoie de upgrade periodic, ne vom ocupa si de aceste aspecte.
Pasul 5
Pasul 6
Plata
Plata se face poate face integral sau in doua transe, la inceputul si/sau la finalul proiectului, dupa ce ne-am indeplinit obligatiile asumate.
Pasul 6
Ultimul pas
Feedback-ul dumneavoastra
Parerea dumneavoastra conteaza pentru activitatea noastra, astfel incat ne-ar bucura sa faceti parte din portofoliul nostru si sa impartasiti experienta si celorlalti.
Ultimul pas

Sigur mai aveti intrebari

Comunicarea este esentiala pentru noi, la fel si increderea.
Va incurajam sa ne adresati orice intrebare in legatura cu dezvoltarea website-ului dumneavoastra,
fie la telefon: 0731 296 191, fie prin completarea formularului de mai jos. Va vom raspunde cu mare placere, in cel mai scurt timp posibil.